• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Bruiloft vieren

Het regelen van een perfecte bruiloft is niet eenvoudig. Zo dient u overal aan te denken: van eten op de bruiloft, tot de muziek, de sfeer, de trouwlocatie en de bediening. Om het voor u wat gemakkelijker te maken om de bruiloft te organiseren, neemt de Korenbeurs graag al uw zorgen met betrekking tot uw bruiloft vieren uit handen. In plaats van alles zelf te regelen, communiceert u eenvoudig uw wensen, dromen en behoeften aan onze locatiemanager. Deze locatiemanager gaat vervolgens direct aan de slag om voor u de bruiloft te regelen, zodat u met uw gehele gezelschap terecht kan bij de Korenbeurs om uw bruiloft te vieren.

Zo is de Korenbeurs veel meer dan een trouwlocatie alleen. Ten eerste hebben wij contacten met de beste entertainmentbureaus in Nederland, die samen met ons de beste acts voor u en uw gasten klaarzetten voor een geweldige dag. Deze acts worden uiteraard gekozen op basis van uw specifieke wensen en behoeften, voor de leukste acts tijdens uw bruiloft. Daarnaast heeft de Korenbeurs ook een goede keuken, die geheel op basis van uw wensen, behoeften en smaak een diner voor u en uw gasten bereiden. Of u nu liefhebber bent van kleine hapjes, grote diners of andere specifieke wensen heeft: wij gaan graag voor u aan de slag om de beste maaltijden aan u en uw gasten te serveren.

Daarnaast kunt u bij ons niet alleen genieten van een sfeervolle omgeving, maar ook van de geweldige service van ons personeel. Ons vakbekwame personeel doet er namelijk alles aan om uw bruiloft tot de mooiste dag van uw leven te maken en uw feest tot een geweldige ervaring te maken voor uw gasten. En omdat u bij ons meer kan regelen dan alleen de trouwlocatie, kunnen wij alle zorgen voor u uit handen nemen met betrekking tot uw gehele bruiloft. Zo geniet u van uw geweldige trouwdag en regelen wij alles achter de schermen. Op deze manier kunt u zonder enige stress uw bruiloft in gaan en hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatorische elementen van uw bruiloft.

Het enige wat u hoeft te doen, is het communiceren van uw dromen, wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij met uw dromen, wensen en verwachtingen aan de slag om voor u de beste bruiloft te organiseren. Uw bruiloft is de belangrijkste dag van uw leven, dus gun uzelf en uw partner deze professionele hulp bij het bruiloft vieren en u weet zeker dat u deze dag nooit meer zal vergeten.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor