• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Eten in Made

Bent u op zoek naar een stijlvol restaurant in Made voor een etentje met familie, vrienden en/of collega’s? Breng dan eens een bezoekje aan restaurant FUNDI in Made en laat u verrassen door de expertise van chefkok Martijn Broeken en de stijlvolle omgeving van het restaurant. Restaurant FUNDI is namelijk niet alleen gelegen in een prachtige omgeving, maar kan u tevens een uitgebreide kaart met heerlijke culinaire gerechten bieden voor een onvergetelijke avond.

Restaurant FUNDI: stijlvol en trendy

Restaurant FUNDI is een stijlvol en trendy restaurant in Made, een gezellig en authentiek dorp in de buurt van Breda. U kunt hier terecht voor een gezellig etentje met familie, vrienden en/of collega’s in een stijlvolle omgeving, waar u van alle gemakken wordt voorzien door de klantvriendelijke medewerkers van FUNDI. Deze medewerkers doen er alles aan om uw avond geheel ontspannen en volledig naar wens te laten verlopen, zodat u kunt genieten van een heerlijk ontspannen etentje en een onvergetelijke avond als u gaat eten in Made. Of u nu gaat eten met een klein gezelschap of met uw gehele familie gaat eten in Made: bij restaurant FUNDI bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner.

Puur, eerlijk en smaakvol eten

Kiest u voor restaurant FUNDI, dan weet u zeker dat u kiest voor puur, eerlijk en smaakvol eten. Chefkok Martijn Broeken en zijn enthousiaste team maken bij het klaarmaken van de culinaire gerechten op de kaart namelijk graag gebruik van regionale producten, die op een natuurlijke en eerlijke wijze vervaardigd worden. Dit ziet u niet alleen aan de aantrekkelijke presentatie van de gerechten van restaurant FUNDI, waarbij diverse verse ingrediënten gebruikt worden, maar merkt u ook zeker aan de heerlijke, pure smaak van de diverse gerechten op de kaart van het restaurant. En omdat restaurant FUNDI tevens een terras heeft, kunt u in de zomer genieten van zonnige lunches en zwoele zomeravonden met heerlijke gerechten.

Spannende wijn/spijs combinaties voor een ultieme beleving

Restaurant FUNDI is van mening dat een geslaagd etentje meer moet zijn dan het nuttigen van heerlijke gerechten en biedt daarom naast een uitgebreide kaart met diverse culinaire hoogstandjes ook spannende wijn/spijs combinaties aan. Bent u een groot liefhebber van wijn en wordt u graag verrast met wijn/spijs combinaties die u zelf misschien niet gecombineerd had? Ook dan kunt u naar restaurant FUNDI komen voor een onvergetelijke avond met heerlijk eten in Made.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor