• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Feesten in Made

Als u een feestelijke bijeenkomst organiseert, wilt u natuurlijk dat uw feest tot in de puntjes geregeld wordt. Een belangrijk onderdeel van het organiseren van een feest, is het vastleggen van de locatie voor uw feestelijke gelegenheid. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw feest? Neem dan eens een kijkje bij De Korenbeurs: één van de populairste feestelijke locaties voor feesten in Made. Meer over het organiseren van feesten in Made in De Korenbeurs, leest u op deze pagina.

Feesten in Made organiseert u in De Korenbeurs

Het is niet voor niets dat De Korenbeurs regelmatig wordt vastgelegd als locatie voor een feestelijke gelegenheid, want deze locatie heeft u veel te bieden. Zo heeft u bij het organiseren van een feest in De Korenbeurs de mogelijkheid om uw feest helemaal zelf vorm te geven, zodat uw feestelijke gelegenheid helemaal naar wens verloopt. Kies bijvoorbeeld zelf of u een volledig diner wil organiseren voor uw gasten, of uw gasten liever verrast met bijzonder fingerfood. Maak bijvoorbeeld zelf de keuze of u een trendy party geeft die uw gasten niet snel zullen vergeten, of toch een klassiek feest geeft voor alle leeftijden. Wat voor keuzes u ook maakt: alles is mogelijk bij De Korenbeurs. De medewerkers van De Korenbeurs doen er namelijk alles aan om uw feest geheel naar wens te laten verlopen en u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Huwelijksfeesten in De Korenbeurs

Eén van de feesten die u kunt organiseren in De Korenbeurs, is uw huwelijksfeest. Gaat u trouwen en zoekt u nog een indrukwekkende locatie voor de receptie van uw bruiloft of het spetterende feest na uw bruiloft? Dan kunt u uw bruiloft organiseren bij De Korenbeurs om van de mooiste dag van uw leven een onvergetelijke feestdag te maken. Neem contact op met de medewerkers van De Korenbeurs, communiceer uw specifieke wensen en de medewerkers van De Korenbeurs doen er alles aan om uw feest te laten slagen.

Bedrijfsevenementen in De Korenbeurs

Ook als u een bedrijfsevenement wil organiseren voor uw werknemers of collega’s, kunt u bij De Korenbeurs terecht. De Korenbeurs heeft een capaciteit tot 1200 personen en kan dus zowel grote als kleine organisaties helpen bij het organiseren van een gezellig en ontspannen feest voor teambuilding. En uiteraard geldt ook bij de bedrijfsevenementen in De Korenbeurs, dat u helemaal zelf kan bepalen hoe uw feest wordt vormgegeven.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor