Feesten

Bruiloft, jubilea, verjaardagen, trouwen en zakelijke bijeenkomsten

De Korenbeurs in Made is de locatie bij uitstek voor het vieren van je jubileum, verjaardag, (zilveren) bruiloft, trouwfeest en bedrijfsevenement.

Wij kunnen je een capaciteit bieden tot wel 1200 gasten. Ook voor kleinere gezelschappen heeft De Korenbeurs geschikte feestlocaties. Wij hebben een groot aantal zalen en feestruimten die we voor elke groepsgrootte kunnen inrichten. We kijken daarbij graag naar wat jouw wensen zijn en organiseren jouw feest geheel op maat.

Bijzondere trouwlocatie

Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Brabant? Kom dan eens kijken wat De Korenbeurs in Made jullie kan bieden. Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond? Bij ons kun je trouwen op maat. Geheel naar jullie eigen wensen.

Kies je voor De Korenbeurs dan kies je voor een prachtige landelijke locatie met een geheel verzorgde dag in de gemoedelijke Brabantse sfeer.

Lees hier meer over trouwen in De Korenbeurs.

Bedrijfsevenementen

Op zoek naar een locatie voor een sfeervolle zakenlunch, een bedrijfsjubileum of je wilt stijlvol je product pitchen? Wij ondersteunen je graag en denken met je mee. De Korenbeurs beschikt over tal van (vergader)zalen, geschikt voor elk soort overleg of festiviteit. Vergaderzalen zijn voorzien van alle mogelijke audiovisuele middelen en goede werkende WiFi-verbinding.

Lunch en diner

Je kunt je meeting combineren met een heerlijke lunch of een verrassend diner in ons vermaarde restaurant Fundi of in onze gemoedelijke bistro. De kok verzorgt er graag zijn culinaire hoogstandjes. Zo heb je onder meer de keus uit: walking dinner, diner Royal, fusion cooking, front cooking, fingerfood of een 3 of 4-gangen diner.

entertainment

Overweeg je om entertainment in te huren? Wij hebben uitstekende contacten met de beste entertainment bureaus van Nederland voor amusement op maat.

De mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag.

Jubileum, verjaardag, (zilveren) bruiloft

Heb je wat te vieren en wil je dat graag samen met je dierbaren doen. Kom dan naar De Korenbeurs. Doordat wij je die dag volledig ontzorgen in de ontvangst en verzorging van je gasten kun je zelf optimaal van het feest genieten.

Feestruimtes

De Korenbeurs heeft diverse ruimtes beschikbaar in alle groottes en voor diverse doeleinden. Kijk hier voor de diverse beschikbare ruimtes, geschikt voor kleinere gezelschappen van een aantal personen, tot grotere groepen tot 1200 personen.

Eten en drinken

Je kunt je gasten een heerlijke diner laten serveren. Onze kok vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Zo bieden we onder meer arrangementen met een Walking dinner, fusion cooking of een uitgebreid buffet met fingerfood. Tijdens het feest hebben we een uitgebreid assortiment bites tot beschikking. Er is veel mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij organiseren het voor je.

Entertainment

Overweeg je je feest op te luisteren met entertainment dan kunnen wij dit ook voor je organiseren. Wij hebben uitstekende contacten met de beste entertainment bureaus van Nederland.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl