Trouwen in Brabant

Best aanstaand bruidspaar,

Jullie hebben samen een belangrijke stap in jullie leven gezet, trouwen, een bruiloft, dit moet een van de meest memorabele momenten van jullie leven worden!
Wij denken graag met jullie mee, vanaf het ontwaken totdat jullie, in De Korenbeurs, de huwelijksnacht mogen beleven.
Ons advies is ’s morgens de foto’s te maken zodat jullie na de huwelijksplechtigheid bij jullie gasten kunnen blijven, immers, geen feest zonder bruidspaar!
Wij schetsen hierbij een invulling van een relaxte trouwdag maar jullie beslissen en over iedere andere invulling denken wij graag mee.

Ons team ontvangt jullie met jullie daggasten graag in de Taverne of op het terras, rond een uur of 4 voor koffie,thee en een overheerlijke bruidstaart zoals jullie deze wensen, aansluitend dranken naar keuze.
16.00 -18.00 +/- € 15.00
Bubbels en bruidstaart blijft een heerlijke, zeer feestelijke combinatie
Meerprijs € 4.00 (deze worden dan met vuurpijlen binnen gereden)
Je mag natuurlijk ook de bruidstaart geheel zelf verzorgen.

Van 18.00 tot 20.00 serveren wij het diner of wordt er een buffet verzorgd. Dit vindt plaats in ons Restaurant Fundi of in een aparte dinerruimte aan feestelijk gedekte tafels.
Een overheerlijk 4 gangen diner vanaf € 29.50.

Of een zeer feestelijk diner met als voorgerecht etagères op ronddraaiende plateaus op tafel. Een variëteit aan lekkernijen, 6 kleine voorgerechten p.p. (mini buffetje op tafel), keuze in het hoofdgerecht en een dessert voor € 45.00.

Buffetten vanaf € 30.00.
Huiswijnen / dranken naar keuze +/- € 8.00
Karaffen ijswater kosteloos
Menukaarten bieden wij graag aan en worden ook door ons verzorgd
Vaasjes met verse bloemen op de tafels zijn inclusief en wij houden graag rekening met uw wensen qua kleuren
Natuurlijk houden wij ook graag rekening met uw vegetarische gasten en onze koks zijn met alle diëten bekend.

Van 20.00 tot 20.30 hebben jullie de tijd even samen naar de kamer te gaan, een momentje voor jullie zelf. Ook jullie gasten hebben even een half uurtje ‘niets’, opfrissen, een rondje buiten, een kop koffie, …….!

Vanaf 20.30 uur gaat het knallen, feest tot 01.30 uur (wat jullie wensen) in de feestzaal die jullie het meest aanspreekt, meerdere mogelijkheden!
Dranken naar keuze, koffie/thee op verzoek en voor diegene hebben wij altijd iets lekkers uit eigen keuken voor bij de koffie of thee.
Op de tafels een drieluik van bv gemengde noten, kaasblokjes, chorizo, olijven, kaaskoekjes, mini rolmops, chips, ………
Tijdens de avond een mooi assortiment heerlijke hapjes, koud en warm, vanaf 21.30, ieder 45 minuten en om 01.15 als afsluiting, frites, saté, worstenbroodje, broodjes, …………
Een gehele avond van 20.30 tot 01.30 vanaf € 34,75 p.p.

Wij bieden jullie een luxe kamer aan met een overheerlijk champagne ontbijtbuffet. Een verlenging van jullie feest!

Graag nodigen wij jullie uit voor een kijkje in de vele mogelijkheden van de Korenbeurs en brainstormen wij graag met jullie over jullie wensen en ideeën. NEE kennen wij niet, alles is mogelijk.
Hartelijk dank voor jullie aandacht, de eerste stap is gezet, maak nu de tweede en bel voor een afspraak met Ton of Marja van der Made

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl