• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Feestlocatie Brabant

Van een bedrijfsevenement tot een huwelijk, de Korenbeurs is de ideale feestlocatie in Brabant. Het maakt niet uit of u gewoon een heerlijk intiem feest wilt organiseren of dat u een groot feest organiseert voor 1200 gasten. Het is belangrijk dat de feestlocatie goed geregeld is. Als feestlocatie Brabant denken we graag verder dan alleen het aanbieden van een locatie op maat. Zo hebben we de juiste contacten met entertainmentbureaus in Nederland. Van een swingende soulband tot een bekende artiest het is allemaal mogelijk om te regelen in de Korenbeurs.

In de Korenbeurs worden uw gasten niet alleen vermaakt met entertainment. Vanuit ons eigen restaurant kunnen we speciaal voor u een catering op maat organiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor u regelen. Van een standaard walking diner tot front cooking of fingerfood tijdens de feestavond. U kunt zo tijdens uw feest genieten van de specialiteiten van onze chefkok Martijn Broeken. Samen met zijn team verzorgd hij de complete catering voor uw feest. In overleg is de catering geheel naar wens in te vullen. Als feestlocatie Brabant bieden we dan ook graag een totaalpakket voor onze gasten.

Als feestlocatie Brabant is de Korenbeurs niet alleen geschikt voor een evenement of bedrijfsfeest. Een bruiloft in Brabant kan tot in de punten worden uitgewerkt in samenwerking met de Korenbeurs. Wij kunnen dienen als feestlocatie, maar wij kunnen ook de organisatie uit handen nemen. Zo wordt de belangrijkste stap in jullie leven tevens de mooiste stap. De Korenbeurs zorgt ervoor dat het een dag is die u niet snel zal vergeten. Het is tevens mogelijk om samen in een romantische kamer de huwelijksnacht te beleven. Na een heerlijk feest in de Korenbeurs kan u in de ochtend ontwaken met een champagneontbijt. Zo kan u nog even heerlijk nagenieten van uw bruiloft in onze feestlocatie Brabant.

Als u opzoek bent naar de ideale feestlocatie in Brabant, dan hoeft u niet langer meer verder te zoeken. Uw feestlocatie wordt gereed gebracht aan de hand van uw wensen en dromen. In overleg is er bijna van alles mogelijk en dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw dag of avond perfect kunnen invullen. Als feestlocatie Brabant brainstormt de Korenbeurs graag met u mee voor de perfecte invulling van uw dag. Wij horen graag meer van u zodat we samen uw dag of avond tot in de puntjes kunnen bespreken. Bespreek uw wensen of dromen gerust want voor u het weet kunnen wij het voor u regelen als feestlocatie specialist in Brabant.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor