• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Feestlocatie Breda

De mate waarin uw feest een succes wordt, is voor een groot deel afhankelijk van de feestlocatie van uw feest. De fout die velen maken bij het selecteren van een feestlocatie in Breda, is dat men kiest voor een te kleine feestlocatie of een feestlocatie die niet de juiste sfeer heeft. De sfeer van een feestlocatie lijkt misschien onbelangrijk, maar een sfeerloze, donkere en ongezellige ruimte is niet het juiste ingrediënt voor een knallend feest. Wees daarom altijd kieskeurig bij het selecteren van uw feestlocatie en u weet zeker dat uw feest een succes wordt.

Als u op zoek bent naar de perfecte feestlocatie nabij Breda, kunt u terecht bij de Korenbeurs. De Korenbeurs is een veelzijdige feestlocatie die niet alleen geschikt is voor kleine, intieme feesten, maar ook voor grote feesten tot wel 1200 gasten. Organiseer een feest in de Korenbeurs en u weet niet alleen zeker dat de sfeer op uw feest de juiste is, maar ook dat uw gasten op en top opgevangen worden door ons vriendelijke personeel. Ons vakbekwame personeel doet er namelijk alles aan om uw gasten op de juiste manier te ontvangen en te bedienen, om hen een perfecte avond te bezorgen.

Daar komt nog bij dat de Korenbeurs contacten heeft met de juiste entertainmentbureaus in Nederland. Zo heeft u met de Korenbeurs niet alleen de juiste feestlocatie dichtbij Breda, maar kan de Korenbeurs ook een swingende band, getalenteerde zanger(es) of bekende artiest voor uw feest regelen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, want wij nemen graag alle zorgen met betrekking tot uw perfecte feest voor u uit handen. En naast entertainment, kan de Korenbeurs u en uw gasten ook voorzien van een heerlijke maaltijd. Zo kunnen wij in ons restaurant een catering op maat organiseren, die geheel aansluit bij uw wensen, behoeften en smaak. Of u nu liefhebber bent van fingerfood, een walking diner of front cooking: onze koks gaan voor u aan de slag om uw wensen te realiseren. Op deze manier voorzien wij u graag van een totaalpakket voor het beste feest.

Tot slot is de Korenbeurs als feestlocatie in Breda niet alleen geschikt voor familiefeesten, festiviteiten rondom jubilea en verjaardagsfeesten, maar kan onze feestlocatie ook ingezet worden voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. U communiceert uw wensen en wij werken deze wensen simpelweg uit in een feest waar nog lang over gesproken zal worden. Maak daarom uw dromen bespreekbaar en wij zorgen ervoor dat deze dromen realiteit worden in de Korenbeurs.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor