• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Hotel Biesbosch

Hotel de Korenbeurs is gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in Nederland, de Biesbosch als nationaal park van Nederland is er ruimte voor rust in combinatie met zoetwaterlandschappen. Logeren in de omgeving van de Biesbosch geeft u tal van mogelijkheden om de natuur te ontdekken. De Korenbeurs is een hotel gelegen in Made vlakbij dit prachtige natuurgebied. Het natuurgebied ligt bijna in de achtertuin van het hotel en dit maakt het mogelijk om uitstapjes in de omgeving te maken. Al jaren recreëren hier jong en oud om te genieten van watersport, wandelingen en zelfs het spelen van een potje golf. Het kan allemaal in en om de Biesbosch.

Vanuit het hotel bij de Biesbosch kan u verschillende punten van de Biesbosch bereiken. Vanuit jachthaven de Biesbosch kan u met een bootje de wateren van het natuurgebied ontdekken. De jachthaven ligt op slechts 4 kilometer afstand van hotel de Korenbeurs, waardoor het zelfs mogelijk is om er met de fiets naartoe te gaan. Vanaf het water wordt u één met dit prachtige natuurgebied. Tussen het riet kan u zeldzame vogels spotten die u bijna alleen hier nog tegenkomt. Na een heerlijke dag genieten in de Biesbosch kan u uitrusten in de Korenbeurs. Neem in de avonduren plaats in het restaurant Fundi en proef de smaken van onze chefkok Martijn Broeken. Tijdens een zwoele zomeravond is het zelfs mogelijk om te lunchen of dineren op het terras van Hotel Biesbosch.

Hotel de Korenbeurs bij de Biesbosch staat bekend om de Brabantse gastvrijheid in combinatie met een weelderig natuurgebied. In het hotel zijn 65 hotelkamers gevestigd waarin u kan verblijven en genieten van een luxe nachtrust. Bij thuiskomst merkt u direct dat u helemaal tot rust gekomen bent door de Brabantse gastvrijheid in combinatie met de Biesbosch. U kunt hier echt aangenaam genieten van de natuur in eigenland.

Een nachtje in Hotel Biesbosch is van alle luxe voorzien. Zo slaapt u in een heerlijke hotelkamer en kan u genieten van een uitstekende wijnkelder. Uiteraard blijft u altijd bereikbaar voor de buitenwereld dankzij gratis wifi in het hotel. Het hotel zelf biedt vele faciliteiten zo kan u vanuit het hotel een rondvaart door de Biesbosch regelen. Het is zelfs mogelijk om fietsen te huren om dit prachtige natuurgebied op de fiets te ontdekken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontdek de nationale trots van Brabant.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor