MVO

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.
De Korenbeurs is momenteel in het bezit van Green Key zilver.

Wij willen graag een verbindende rol in de samenleving vervullen.
In 2008, in het kader van 125 jaar Korenbeurs hebben wij een 24 uurs-marathon georganiseerd voor de ‘Doe een Wens’ stichting.

 

In 2013, 130 jaar Korenbeurs, hebben wij ons ingezet voor de JA Foundation.
Middels een benefietavond in De Korenbeurs.
De Stichting JA Foundation zamelt geld en goederen in voor kansarme kinderen en ondersteunt hiermee kleinschalige, lokale projecten. Op dit moment zijn wij vooral actief in Suriname. Het bestuur bestaat uit Joyce van Blerck, Marga Wasser, Frankie de Roos en Marja van der Made.
Wat heeft de JA Foundation onder meer al kunnen realiseren bij verschillende kinder(wees)huizen?
Speeltuinen, nieuwe rolstoelen, zwemlessem, oogmetingen en nieuwe brillen voor heel veel kinderen, computers, onvergetelijke kinderdagen (Sinterklaas, poffertjes, Kerst, zwemmen, .....), medische hulp voor HIV-geinfecteerde kinderen, containers vol spullen, .....!
Plan 2015/2016
Stichting MijnZorg heeft onze volle aandacht. Dit kinderhuis vangt HIV-geinfecteerde kinderen op. Helaas is de huur van het pand per medio 2016 opgezegd. Wij zijn dus hard aan het werk om een nieuw onderkomen te realiseren, waar de kinderen zich veilig voelen. Wilt u donateur worden of meer informatie? www.jafoundation.nl

Dank voor uw aandacht. Hartelijke groet,
Marja van der Made

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor