Onze maatregelen

HOTEL DE KORENBEURS IS OPEN!

Ook met de aangescherpte maatregelen bent u als hotelgast nog altijd van harte welkom in Hotel de Korenbeurs.

Wij serveren onze gasten graag ons uitgebreide ontbijt of heerlijk culinair diner. Sinds 15 oktober jl. mogen wij helaas geen gasten meer van buitenaf verwelkomen, wat helaas nog altijd geldt.

Graag informeren wij u duidelijk over de maatregelen die wij getroffen hebben om uw en onze veiligheid in acht te nemen – en graag vragen wij u deze goed te volgen.
Uiteraard zijn deze in overeenstemming met de protocollen zoals aangegeven door RIVM en Rijksoverheid, welke wij nauwkeurig en met grote regelmaat volgen.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden of hoger)? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

___
Aandachtspunten:

  • Volg aangegeven looprichtingen in het hotel
  • Volg hygiëne maatregelen en instructies van personeel op
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Meest gestelde vragen rondom het Corona virus

Veiligheid eerst
De medewerkers dragen een mondkapje, bij de receptie staan schermen, er zijn looproutes op de grond aangegeven en er zijn voldoende desinfectiepunten waar u uw handen kunt desinfecteren. Alle gemeenschappelijke ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Om de contactmomenten te verkleinen, wordt uw kamer niet schoongemaakt/opgemaakt terwijl u op de kamer verblijft. Indien u liever niet wenst dat wij op uw kamer komen tijdens uw verblijf, maakt u dit gerust kenbaar d.m.v. de deurhanger.  Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare ruimtes van ons hotel.

Eten & Drinken
Ons restaurant is momenteel nog gesloten voor alle gasten. Wel mogen we onze hotelgasten voorzien van een maaltijd, maar dan “to go”. Dit betekent dat zowel ontbijt als diner enkel op de kamer genuttigd mogen worden, en wij deze tot de deur mogen brengen. Wij zorgen dat er een aangeklede tafel gedekt staat op uw kamer. Ruim voor aankomst nemen wij contact met u betreffende de dinermogelijkheden. De keuken is geopend tot 20:00 uur. Uw kamer beschikt over koffie en thee faciliteiten.

Hotel
In verband met mogelijk bron- en contactonderzoek zijn wij verplicht een aantal vragen te stellen aan al onze gasten. Tevens vragen wij u Bij de check-in een registratiekaart in te vullen. U verklaart hiermee dat u gezond bent en vrij van klachten die lijken op het Corona-virus.

Gezien dit proces, kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen vriendelijk uw begrip hiervoor.

Vergaderingen & Bijeenkomsten
Vergaderingen zijn toegestaan, mits deze essentieel zijn voor uw bedrijf. Hierbij geldt  uiteraard dat alle maatregelen in acht gnomen dienen te worden. Wij hebben diverse zalen die geschikt zijn voor vergaderingen op veilige afstand, zie hier voor onze zalen met bijpassende opstellingen.

Helaas mogen wij maaltijden enkel “to go” serveren, oftewel te nuttigen buiten het pand.

Wilt u meer weten over onze maatregelen omtrent vergaderen, of bekijken wat wij voor u kunnen doen, neem contact met ons op via sales@korenbeurs.nl of +31 162 682 150.

Meest gestelde vragen rondom het Corona virus

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl