Onze maatregelen

HOTEL DE KORENBEURS IS OPEN!

Ook met de aangescherpte maatregelen bent u als hotelgast nog altijd van harte welkom in Hotel de Korenbeurs.
Wij serveren onze gasten graag ons uitgebreide ontbijt of heerlijk culinair diner. Sinds 15 oktober jl. mogen wij helaas geen gasten meer van buitenaf verwelkomen, wat helaas geldt tot 11 november.
Graag informeren wij u duidelijk over de maatregelen die wij getroffen hebben om uw en onze veiligheid in acht te nemen – en graag vragen wij u deze goed te volgen.
Uiteraard zijn deze in overeenstemming met de protocollen zoals aangegeven door RIVM en Rijksoverheid, welke wij nauwkeurig en met grote regelmaat volgen.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden of hoger)? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.
___
Aandachtspunten:

  • Volg aangegeven looprichtingen in het hotel
  • Volg hygiëne maatregelen en instructies van personeel op
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Meest gestelde vragen rondom het Corona virus

Veiligheid eerst
De medewerkers dragen een mondkapje, bij de receptie staan schermen, er zijn looproutes op de grond aangegeven en er zijn voldoende desinfectiepunten waar u uw handen kunt desinfecteren. Alle gemeenschappelijke ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Om de contactmomenten te verkleinen, wordt uw kamer wordt niet elke dag schoongemaakt.

Wij nodigen u ook graag uit een mondkapje te dragen.

Eten & Drinken
Vanaf 15:00 uur openen wij onze restaurantdeuren, enkel voor hotelgasten, voor gasten van buitenaf blijven we helaas gesloten. Wij serveren ontbijt en diner, enkel op reservering, waarbij u een aankomsttijd afspreekt. Ons restaurant sluit om 22:00 uur, waarbij we ook tot die tijd alcohol mogen serveren. Aansluitend bieden wij tegen een kleine vergoeding roomservice tot middernacht, waarbij we bij uw drankjes een nootje aanbieden.

Hotel
In verband met mogelijk bron- en contactonderzoek zijn wij verplicht een aantal vragen te stellen aan al onze gasten. Tevens vragen wij u Bij de check-in een registratiekaart in te vullen. U verklaart hiermee dat u gezond bent en vrij van klachten die lijken op het Corona-virus.

Gezien dit proces, kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen vriendelijk uw begrip hiervoor.

Vergaderingen & Bijeenkomsten
Vergaderingen zijn toegestaan, met een maximum aantal van 30 personen in een ruimte, uiteraard met alle maatregelen in acht nemend. Wij hebben diverse zalen die hiervoor geschikt zijn, zie hier voor onze zalen met bijpassende opstellingen.

Helaas mogen wij enkel eten & drinken serveren “to go”, oftewel bij uw vertrek.

Indien u bij ons overnacht, mogen wij u wel serveren in ons restaurant, dus ook tijdens uw vergadering.

Wilt u meer weten over onze maatregelen omtrent vergaderen, of bekijken wat wij voor u kunnen doen, neem contact met ons op via sales@korenbeurs.nl of +31 162 682 150.

Meest gestelde vragen rondom het Corona virus

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl