• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Restaurant Breda

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt van Breda, om samen met uw familie, vrienden, kennissen of collega’s heerlijke culinaire lekkernijen te eten? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Fundi. Restaurant Fundi is gevestigd in Made, een gezellige, Brabantse woonplaats in de buurt van Breda. In dit toegankelijke en gezellige restaurant kunt u terecht voor verschillende culinaire lekkernijen, voor jong en oud.

Zo kunt u bij dit restaurant in de buurt van Breda terecht voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Door de uitgebreide kaart van restaurant Fundi is er voor ieder wat wils en kan iedere gast zijn of haar favoriete gerecht nuttigen in deze gezellige eetgelegenheid. En omdat alle gerechten van dit restaurant in de nabije omgeving van Breda worden gemaakt met liefde voor het vak en liefde voor het eten, zijn alle gerechten op de kaart op en top smaakvol. Tot slot worden de vele gerechten op de kaart van restaurant Fundi gemaakt met eerlijke en pure gerechten uit de regio, die bij alleen de beste aanbieders worden afgenomen om verwerkt te worden in verschillende culinaire lekkernijen.

Het vriendelijke en professionele personeel van restaurant Fundi doet er alles aan om uw avond tot een groot succes te maken. Zo staan de enthousiaste medewerkers altijd voor u klaar om u te ontvangen met grote gastvrijheid en te bedienen met de beste service. Op deze manier maken zij uw etentje bij restaurant Fundi tot een echte beleving.

U kunt zelf kiezen of u een tafel binnen prefereert, of liever een hapje eet op het terras van restaurant Fundi. Beide omgevingen zijn ingericht tot gezellige eetgelegenheden, dus aan ambiance ontbreekt het zeker niet. En omdat het terras van het restaurant op Zuid ligt, kunt u hier in de zomer genieten van heerlijke zonnige middagen en lange zomeravonden.

Een restaurant in de buurt van Breda voor iedereen

Restaurant Fundi is geschikt voor jong en oud. Zo biedt de gezellige omgeving van het restaurant een perfecte locatie voor familiediners met gasten van alle leeftijden, maar zorgen de stijlvolle elementen in de inrichting van het restaurant er bovendien voor dat het restaurant ook geschikt is voor zakelijke diners, bijvoorbeeld met collega’s en/of zakenpartners. Dit maakt dit restaurant in de buurt van Breda tot een restaurant voor iedereen. Bent u op zoek naar een uniek, sfeervol en stijlvol restaurant in de buurt van Breda voor uw zakelijke etentje, familiebijeenkomst of etentje met vrienden of kennissen? Reserveer dan direct bij restaurant Fundi, voor een onvergetelijke avond.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor