Menukaart


VOORGERECHTEN


Jamón Ibérico Bellota – 18
Spaans gedroogde ham / Pata Negra  / handgesneden / picos / 50gr

Rund – 17
Dun gesneden / Thaise stijl / bosui / komkommer / koriander / geroosterde sesamcrème / zwarte moerbei bes / cashewnoten / mizuna

Eend – 16
Lever / mousse / biergelei / kers / kaantjes / geroosterde hazelnoot / tatsoi

Makreel – 17
Gemarineerd / limoen / olijfolie / krokante basilicum / guacamole / prei gegrilde little gem / hartige sorbet van tomaat

Coquille – 18
Langoustine / salsa van appel en bleekselderij / korianderpesto / gel van Korenbeurs Gin / sesamkletskop / gevriesdroogde blauwe bessen / komkommer

Cataplana – 18
Mosselen / kokkels / piment d’espelette / komijn / chorizo / saffraan / anijs / rode ui paprika / tijm / tomaat / piri piri

Oester / Creuses de Normande
Creuses de Normande / rauw – 3
Lauw warm / spinazie / mosterd / Cheddar – 4


SOEP


Kreeft – 12
Coquille / mosselen / kokkels / rouille

Galloway – 10
Bouillon / eendenlever / gelei van Cognac / zoete puntpaprika / krokantje van lotuswortel

Kruiden – 10
Aardappel / gerookte zalm / haring / croutons / kwartelei / zeewier kaviaar


HOOFDGERECHTEN


VIS

Zeetong 350 gr netto – 38
In roomboter gebakken / bladspinazie / frites

Zalmforel- 23
Filet / op de huid gebakken / aardappel mierikswortel mousseline / gerookte gebrande knolselderij / rode winterpeen / mini venkel / prei / beurre blanc met gember en komkommer

Scholfilet- 24
Filet / uit de oven / kokkels / inktvis tagliatelle / beurre blanc / dille / gekonfijte citroen

Mosselen – 23
Gekookt / klassiek / Korenbeurs blond / salade / verse friet / cocktailsaus / Zeewiermayonaise

Mosselen – 23
Gekookt / Italiaans / tomaat / basilicum / knoflook / witte wijn / olijfolie / ciabatta / pesto mayonaise / parmezaanse kaas mayonaise

VLEES

Tournedos – 31
Groenten van het seizoen / frites / saus naar keuze of gebakken champignons
stroganoff saus aan tafel – 33.50

Kalf – 25
Ossobuco / gremolata / gnocchi / Gorgonzola / salie / walnoot

Parelhoen – 23
Filet / gevuld / ricotta / spinazie / serrano ham / cous-cous / zwarte olijven / rozijnen / platte peterselie / saus van zongedroogde tomaat en knoflook

Lam – 25
Filet / gegrilde groene asperges / rode ui gepekeld / doperwtenmousseline / pommes fondant / jus / vijgen

VEGA – 20

Burger / jonge kaas / brioche / gepekelde rode ui / knolselderij gerookt gebrand / chutney van gepofte paprika / truffelmayonaise

Frites – 4


NAGERECHTEN


Carrot cake – 10
Geconfijte Cantaloupe meloen / hangop van gember en koriander / sorbet van citroengras en limoen / krokante spongecake van tijm

Bokkenpootje – 10
Witte chocolade / parfait van braam / chiboust crème van framboos en Champagne / fondant / viooltjes siroop

Tartelette – 10
Ganache van pure chocolade / passiefruit / mangochutney / sorbet van bloedsinaasappel / krokantje van bloedsinaasappel

Nederlandse kazen van Het Kaasatelier – per stukje – 3.25
De Witte van Köning – rauwe koemelk – Zuivelboerderij Köning
Rauwe van Steenberg – rauwe koemelk – Kaasmakerij Le Vieux Moulin
gewassen met een Grappa van Gewurztraminer
Colosso – buffel melk – blauwschimmel
Mecorino – schapenkaas – Biol. schapenmelkerij de Vreugdehoeve
Oude boerenkaas – Kaasboerderij ’t Bosch (Made)
Boerenkaas met Fenegriek – Kaasboerderij ’t Bosch (Made)

Tafel reserveren

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl