Menukaart
VOORGERECHTEN
Jamón Ibérico Bellota – 18
Spaans gedroogde ham / Pata Negra / handgesneden / picos / 50gr
Eend – 17
Filet / huis gerookt / crème brûlée / vanille / ganzenlever / hazelnoot / kumquats / soja
Entrecôte – 16
Droog gepekeld / gemarineerd / asperge / five spice kruiden / knoflook / micro-radijs / asperge panna-cotta / piccalilli mayonaise / kruiden salade
Zalm – 17
Tartaar / gepekeld / gerookt / citroengelei / celtuce / rode curry olie / wasabi crunch / asperge ijs / zorri cress
Coquille – 18
Langoustine / salsa van appel en bleekselderij / korianderpesto / gel van Korenbeurs Gin / sesamkletskop / gevriesdroogde tomaat / komkommer
Wonto – 14
Parelhoen / gamba / koriander / knoflook / peper / chili
Oester / Creuses de Normande
Creuses de Normande / rauw – 3
Lauw warm / spinazie / mosterd / Cheddar – 4
SOEP
Crab – 12
Soft shell crab / gefrituurd
Ossenstaart – 10
Bouillon / parels van tomaat / peterseliewortel / kwartelei / gefrituurde salie
Aubergine – 9
Gember / tomaat / Râs al hânout / harissa / peterselieroom
Asperge – 10
Morilles / geitenkaas / oer aardpeer / salty fingers
HOOFDGERECHTEN
VIS
Zeetong 350 gr netto – 38
In roomboter gebakken / bladspinazie / frites
Dorade – 23
Filet /gebakken / risotto / dragon / lamsoren / zeekraal / antibiose
Roodbaars – 24
Filet / asperges / avocado crème / papaya / pompoen / cherry tomaat / daslookboter
Zalm – 24
Filet / gepocheerd / asperges / vongole / cordyceps / inktvis tagliatelle / beurre blanc / dille /gekonfijte citroen
VLEES
Tournedos -31
Groenten van het seizoen / frites / saus naar keuze of gebakken champignons
stroganoff saus aan tafel – 33.50
Kalf – 25
Ossobuco / gremolata / gnocchi / Gorgonzola / salie / walnoot
Kwartel – 25
Filet / pootje / oesterzwam / ganzenlever / knolraap / boterboontjes / truffel
Boerenachterham ( Slager Rasenberg Made ) – 23
Asperges / La Ratte aardappel / gepocheerd ei / Hollandaise saus
Lam – 25
Filet / gegrilde asperges / rode ui gepekeld / doperwtenmousseline / pommes fondant / jus / vijgen
VEGA – 20
Asperge /falafel/ smoked BBQ / bataat / puntpaprika / komkommer / gremolata
Frites – 4
Asperges 4 st – 8
NAGERECHTEN
Panna cotta – 9
Gecarameliseerde honing / snoepje van wortel / sinaasappel crème / sorbetijs van rode rabarber
Peer – 9
Mousse / perencompote / Earl grey gelei / meringue van vlierbloesem / pecannoten / vanilleroomijs / hazelnoot
Aardbei – 9
Ganache / witte chocolade / krokante aardbei / gele mashua / amandelijs
Nederlandse kazen van Het Kaasatelier – per stukje – 3
De Witte van Köning – rauwe koemelk – Zuivelboerderij Köning
Rauwe van Steenberg – rauwe koemelk – Kaasmakerij Le Vieux Moulin
gewassen met een Grappa van Gewurztraminer
Colosso – buffel melk – blauwschimmel
Mecorino – schapenkaas – Biol. schapenmelkerij de Vreugdehoeve
Oude boerenkaas – Kaasboerderij ’t Bosch (Made)
Boerenkaas met Fenegriek – Kaasboerderij ’t Bosch (Made)