Menukaart


VOORGERECHTEN


Jamón Ibérico Bellota – 18
Spaans gedroogde ham / Pata Negra  / handgesneden / picos / 50gr

Rund – 16
Tataki / bonitiflakes / gekarameliseerde ui / koriander
macadamia noten / zoet-zuur komkommer 

Eendenlever – 17
Mousse / brioche / beukenzwam / knolselderij / spek / chocolade
Limburgse stroopdressing 

Bloedworst – 19
Krokant gebakken / appel / ganzenlever / spek / gepekelde rode
ui / jus van bock bier 

Zalm – 16
Tartaar / gepekeld / gerookt / citroengelei / gegrilde
courgette / rode curry olie / wasabi crunch / yoghurt dille ijs / zorri cress

Hollandse garnalen – 19
Spitskool / haricots vert / koriander / citroenblad / limoensap
zwarte peper / gedroogde venkel / sambal matah 

Proeverij – 19
Bouillabaisse / Spaanse mosselen / oesters

Oester
Creuses de Normande – rauw / per stuk – 3
Gegratineerd  / mosterd / dragon / Gruyère – per stuk – 3.5


SOEP


Bouillabaisse – 12
Kabeljauw / Hollandse garnalen / gamba / mosselen / rouille

Wild – 10
Bouillon / wildzwijnham / paddenstoelen / oesterzwam bitterbal
truffelmayonaise

Aubergine – 9
Gember / tomaat / Râs al hânout / harissa / peterselieroom


HOOFDGERECHTEN


VIS

Zeetong 350 gr netto – 38
In roomboter gebakken / bladspinazie / frites

Zeewolf – 24
Filet / gegaard in bisque / linguine / bimi / mosselen / tomaat

Coquille / Gamba – 23
Buikspek / crème van pastinaak / groene asperge / bospeen
zoete puntpaprika / pompoenjus                                               

VLEES

Tournedos – 29.5
Groenten van het seizoen / frites / saus naar keuze of
gebakken champignons
Stroganoff saus aan tafel bereid –  32.5

Hert – 22
Biefstuk / gestoofde wang / chips van schorseneer / aardappel
truffelmousseline / spruitjes / rode biet / Gieser Wildeman stoofpeer
jus van steranijs / kaneel / koriander

Eend – 23
Filet / crème van schorseneer / witlof / gegrilde augurk
dadelcake / wildsaus / gezouten karamel / crumble van cacao

VEGA

Cassoulet – 19
Paddenstoelen / crème van pastinaak / flageolets
koffie / stroop / gepocheerd ei

Puntzak frites 3.5


MOSSELEN


Soep – 9
Saffraan / mosselen

Klassieke wijze – 23
Mosselen / gekookt / prei / ui / wortel / bleekselderij / witte wijn

Spaanse wijze24
Mosselen / chorizo / tomaat / knoflook / peper / olijven

Oosterse wijze – 24
Mosselen / uit de wok / citroengras / zwarte bonen pasta
citroen / koriander / gember / sake

Alle mosselen worden geserveerd met:
Knoflooksaus / limoenmayonaise / gemengde salade / frites


NAGERECHTEN


Trifle – 9
Oedipus lemon gose / Griekse yoghurt / lemon-curd / sorbet van
Napoleon zuurtjes / biscuit / eiwitschuim / blauwe bessen

Tartelette – 9
Pure chocolademousse / Amarene kersen / crumble / atsina cress

Peer – 9
Mousse / perencompote / Earl Grey gelei / merengue
van vlierbloesem / pecannoten / vanilleroomijs / hazelnoot

Kaasplateau – per stukje – 3
Kies zelf van onze kaaskaart, kazen samengesteld i.s.m. de
Madese Kaasboerderij ’t Bosch en Het Kaasatelier


BORRELHAPPEN


Olijven 4.50
Oude kaas / fuet / olijven / mosterd 6.00
Albondigas 7st 6.00
Bitterbal / De Bourgondiër / rund / mosterd 7st 7.00
Bitterbal / La Trappe 7st 8.50
Mini kroketje rode curry 7st 8.50
Mini loempia / wakamé / vega 7st 8.00
Warm bittergarnituur assorti 12st 11.00

 

Tafel reserveren

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl