Menukaart

OPENINGSMENU

Tonijn / ingelegd / zwarte knoflook / olijf / krokante pancetta / gegrilde courgette / spinaziemayonaise
*
Aspergesoep / geroosterde paprika / gekonfijte citroen / preiolie
*
Kabeljauw / en papillotte / wortel / prei / bleekselderij / dilleboter
*
Lam / filet / asperges / mousseline aardappel, daslook / quiche / lamsjus / roze peper / dragon
*
Filodeeg / banketbakkersroom / rood fruit / sorbet van passievrucht
*
Kaasplateau / Madese en internationale kaas / noten / dadel brood / appelstroop
*

3 – gangen € 40
(tonijn / lam / dessert)
4 – gangen € 45
(tonijn / soepje / lam / dessert)
5 – gangen € 55
(tonijn / soepje / kabeljauw / lam / dessert) €
6 – gangen € 65

kaas i.p.v. dessert meerprijs €   5.00

Tafel reserveren

KREEFTENMENU

Tartaar / kreeft / gerookte zalm / Hollandse garnalen / komkommer tomatenkaviaar / crème fraîche / schaaldierenmayonaise
*
Kreeftensoep / kreeft / langzaam gegaarde venkel / dille
*
Kreeft / Thermidor / mosterd / dragon / Gruyère orecchiette pasta / ansjovis / olijven / sjalot / kerstomaat
*
Tartelette / chocolade / kokos / lemon curd
*
€ 55.00
Hele kreeft hoofdgerecht meerprijs € 15.00
kaas i.p.v. dessert meerprijs € 5.00

Menukaart

VOORGERECHTEN  /SALADES

Jamon Ibérico / Spaans gedroogde ham Bellota  / handgesneden / picos / 50gr – 17

Carpaccio / Belgisch Blauw / Parmezaan / spekjes / pijnboom / croutons / rucola – 16

Salade / graved lax / geroosterde paprika / Japanse radijs / Oosterse dressing – 18

Tonijn / ingelegd / zwarte knoflook / olijf / krokante pancetta / gegrilde courgette / spinaziemayonaise – 16

Tartaar / kreeft / gerookte zalm / Hollandse garnalen / komkommer tomatenkaviaar / crème fraîche / schaaldierenmayonaise – 19

Aspergesoep / geroosterde paprika / gekonfijte citroen / preiolie –  9

Kreeftensoep / kreeft / langzaam gegaarde venkel / dille – 10

HOOFDGERECHTEN

Tournedos / groenten van het seizoen / frites / saus naar keuze of gebakken champignons – 29

Lam / filet / asperges / mousseline aardappel, daslook / quiche / lamsjus /roze peper / dragon – 21

Oostenrijkse schnitzel 220 gr. / varken / gebakken aardappelen / salade /champignon roomsaus – 19

Hamburger / Galloway rund / spek / ui / tomaat / kaas / broodje ( Galloway Runderij Meeuwissen) – 14

Runderstoof / Korenbeurs Blond bier / spek / champignon / knolselderij / pastinaak / frites – 18

Saté / kip / atjar / kroepoek / satésaus / frites  – 16

Pasta / orecchiette / ansjovis / gamba /gerookte zalm / knoflook / crumble van pancetta – 15

Zeetong 350gr netto / in roomboter gebakken / bladspinazie / frites – 35

½ Kreeft / Thermidor / mosterd / dragon / Gruyère / orecchiette pasta / ansjovis / olijven / sjalot / kerstomaat – 25

Kabeljauw / en papillotte / wortel / prei / bleekselderij / dilleboter / roseval aardappel – 21

Puntzak frites – 3.50

VEGA – falafel / Mousseline van zoete aardappel / prei / paarse wortel /asperges / roseval / aardappel / kruiden-peperolie – 19

DESSERT

Filodeeg / banketbakkersroom / rood fruit / sorbet van passievrucht – 9

Kaasplateau / Madese en internationale kaas / noten / dadel brood / appelstroop – 15

Tartelette / chocolade / kokos / lemon curd – 9

Tafel reserveren

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl