Menukaart

Bekijk hieronder de menukaart van restaurant Fundi.

À la carte

Voorgerechten
Jamon Ibérico – 17
Spaans gedroogde ham Bellota  / handgesneden / picos / 50gr.

Zalm- 16
Ingelegd / zwarte knoflook / olijf / krokante pancetta / gegrilde courgette / spinaziemayonaise

Kalf- 16
Tartaar / piccalillymayonaise / gefrituurde kappertjes / gegrilde radijs / zoetzuur komkommer

Gamba / parelhoen – 14
Won-ton / koriander / knoflook / peper / Thaise dressing

Soep
Kreeft – 10
Rivierkreeftjes / langzaam gegaarde venkel / dille / crème fraiche

Galloway – 9
Bouillon / rettich / snijboon / bospeen / geroosterde preiolie / croutons van focaccia

Asperge – 9
Geroosterde paprika / gekonfijte citroen / preiolie

Vega
Falafel – 19
Mousseline van zoete aardappel / prei / paarse wortel / asperges / roseval aardappel / kruiden-peperolie

Vis
Halve Kreeft- 27
Hele Kreeft – 42
Thermidor / mosterd / dragon / Gruyère / orecchiette / ansjovis / olijven / sjalot / kerstomaat

Kabeljauw- 21
En papillotte / wortel / prei / bleekselderij / dilleboter

Gamba’s (5st) – 24
Sissende gamba’s / Oosterse wijze / taugé / paprika / paksoi / witte kool

Vlees
Tournedos – 29
Geheel naar keuze / met saus of gebakken champignons / frites

Eend- 21
Boerderij / filet / krokant pootje / geglaceerde appel / zuurkool / aardappel / tomaat / knoflook

Lam- 24
Filet / asperges / crème van doperwten / aardappelen uit de oven / morilles room jus

Nagerechten
Aardbeien – 9
Parfait / spongecake / pistache makaron / crumble / yoghurtijs

Chocolade- 9
Tartelette / chocolade / kokos / lemon-curd

Kaasplateau – 15
Madese en internationale kaas / noten / dadel brood / appelstroop

Bekijk onze wijnkaart   of   Tafel reserveren

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl