Menukaart


VOORGERECHTEN


Jamón Ibérico Bellota – 17
Spaans gedroogde ham / Pata Negra  / handgesneden / picos / 50gr

Rund – 15
Tataki / bonitoflakes / gekarameliseerde ui / koriander / macadamia noten / zoet-zuur komkommer

Kalf – 15
Filet / dun gesneden / geitenkaas / aubergine / couscous / geglaceerde ui / munt / gefrituurde kappertjes / chips van aardappel

Kreeft ½ – 20
Koud / cocktailsaus / limoenmayonaise

Tonijn – 17
Ingelegd / zwarte knoflook / olijf / krokante pancetta / gegrilde courgette / spinaziemayonaise

Oester
Creuses de Normande       Rauw / per stuk – 3
Gegratineerd  / mosterd / dragon / Gruyère / per stuk – 3.5


SOEP


Bouillabaisse – 12
Kabeljauw / Hollandse garnalen / gamba / mosselen / rouille

Galloway Rund – 9
Bouillon / rettich / snijboon / bospeen / croutons

Salmorejo – 9
Koude soep / tomaten / ei / croutons / Serranoham


MOSSELEN


Soep – 9
Saffraan / mosselen

Klassieke wijze – 23
Mosselen / prei / ui / wortel / bleekselderij / witte wijn

Spaanse wijze24
Mosselen / chorizo / tomaat / knoflook / peper / olijven

Oosterse wijze – 24
Mosselen / uit de wok / citroengras / zwarte bonen pasta / citroen / koriander / gember / sake

Alle mosselen worden geserveerd met:
Knoflooksaus / limoenmayonaise
Gemengde salade / frites


HOOFDGERECHTEN


VIS

Zeetong 350 gr netto – 35
In roomboter gebakken / bladspinazie / frites

Kabeljauw – 21
En papillotte / wortel / prei / bleekselderij / dilleboter / Rosevalaardappel

Duivelse kreeft ½ – 25
Beurre blanc / sjalot / Spaanse peper / linguine / kerstomaat  / zeekraal / lamsoren
Hele kreeft meerprijs – 17.5

VLEES

Tournedos – 29
Groenten van het seizoen / frites / saus naar keuze of gebakken champignons

Eend – 21
Filet / witlof / gegrilde augurk / zoete aardappel / crumble van hazelnoot / dadelcake / jus met crème de cassis

Lam – 21
Filet / geroosterde groenten / mousseline aardappel-daslook / quiche  / Lamsjus / roze peper / dragon

VEGA

Falafel – 19

Mousseline van zoete aardappel / prei / paarse wortel  / Roseval aardappel / kruiden-peperolie

Puntzak frites 3.50


NAGERECHTEN


Trifle – 9
Mort Subite kriek / biscuit / mascarpone, vanille crème  / meringue / chocolade / kersenijs

Tartelette – 9
Kokos / chocolade / lemoncurd

Aardbeien – 9
Parfait / crème fraîche / limoen

Kaasplateau15
Madese en Internationale kaas / noten / dadelbrood / appelstroop


BORRELHAPPEN


Olijven 4.50
Oude kaas / fuet / olijven / mosterd 6.00
Albondigas 7st 6.00
Bitterbal / De Bourgondiër / rund / mosterd 7st 7.00
Bitterbal / La Trappe 7st 8.50
Mini kroketje rode curry 7st 8.50
Mini loempia / wakamé / vega 7st 8.00
Warm bittergarnituur assorti 12st 11.00

 

Tafel reserveren

Heb je vragen?

Neem contact met ons op
+31 (0) 162 682 150
info@korenbeurs.nl