• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Trouwen in Brabant

Trouwen in Brabant betekend een bruiloft in één van de mooiste provincies van Nederland. Veel bruidsparen kiezen voor een bruiloft in Brabant vanwege een speciale band met de provincie of vanwege de veelzijdigheid. Zo kan u trouwen in een oude binnenstad of midden in de natuur. Trouwen in Brabant is zelfs mogelijk in een kasteel of in de Biesbosch. Als u gaat trouwen in de provincie Brabant, dan heeft u niet alleen een locatie nodig om te trouwen, maar ook een feestlocatie. Een plek waar u een persoonlijke invulling kan geven aan uw huwelijksfeest. De Korenbeurs is een prachtige trouwlocatie in Brabant waar u deze ruimte en mogelijkheden krijgt aangeboden. Samen met onze locatiemanager gaan we opzoek naar uw droombruiloft.

Trouwen in Brabant is prachtig als u dit combineert met de Korenbeurs. Dit is een trouwlocatie waar eigenlijk alles mogelijk is. Samen kunnen we een dag neerzetten die u nooit meer zal vergeten. Zo heeft de Korenbeurs contact met entertainmentbureaus door heel Nederland. Laat u inspireren door de mogelijkheden om uw avond vol entertainment weg te zetten. Uw gasten zullen zich niet snel gaan vervelen dankzij een ruim assortiment aan acts, bands en DJ's. Samen vermaken wij uw gasten om er een onvergetelijke dag van te maken.

In onze trouwlocatie kunt u intiem en kleinschalig trouwen, maar het is ook mogelijk om te trouwen met een grote groep gasten. In de trouwzalen is er ruimte voor maximaal 1200 gasten. U kan er zo een grote bruiloft van maken waarbij iedereen van harte welkom is. Naast het verzorgen van de locatie en eventuele entertainment helpen we u graag bij het invullen van de catering. Onze chefkok verzorgt de catering geheel op maat en denkt hierbij mee aan een gezellige invulling. Denk bijvoorbeeld aan front cooking waarbij uw gasten tijdens het diner worden vermaakt. Of geniet van een heerlijk 4-gangen menu die naar wens wordt samengesteld. Uiteraard is er ook ruimte voor een bruidstaart die u zelf kan meenemen of laten verzorgen door de Korenbeurs.

Trouwen in Brabant sluit u heerlijk in stijl af met een verblijf in een luxe kamer in de Korenbeurs. Na een romantische huwelijksnacht kan u genieten van een champagneontbijt om de sfeer compleet te maken. Tijdens het ontbijt kan u terugblikken op de mooiste dag van uw leven. Een dag die perfect georganiseerd is door de locatiemanagers van de Korenbeurs. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ontdek zelf dat eigenlijk alles mogelijk. Maak vandaag nog een afspraak om uw droombruiloft in Brabant te organiseren.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor