• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Trouwlocatie Brabant

Uw trouwdag is de belangrijkste dag van uw leven. Natuurlijk wil u dat deze dag geheel verloopt volgens uw wensen en dat uw gasten nog jarenlang praten over uw geweldige trouwdag. Om dit te bereiken, heeft u ten eerste een geweldige trouwlocatie in Brabant nodig. De trouwlocatie van uw bruiloft bepaalt de sfeer van de dag, dus het is erg belangrijk dat u een goede trouwlocatie in Brabant vindt voor uw bruiloft.

De Korenbeurs kan u alles bieden waar u naar op zoek bent in een trouwlocatie in Brabant. Zo kunt u bij de Korenbeurs samen met onze locatiemanager aan de slag gaan om voor u een geweldige bruiloft te organiseren. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen uw wensen in vervulling laten gaan en u de perfecte bruiloft bieden. En omdat wij al uw zorgen uit handen kunnen nemen, kunt u voor honderd procent genieten van de mooiste dag van uw leven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw trouwdag niet goed verloopt, want onze professionals doen er alles aan om uw dag tot een plaatje te maken.

De mogelijkheden bij de Korenbeurs als trouwlocatie zijn bijna oneindig. Zo hebben wij goede contacten met de beste entertainmentbureaus in Nederland, waardoor wij voor u een geweldige act kunnen boeken voor uw bruiloft. Daarnaast zal onze chefkok zorgen voor geweldige maaltijd, die aan uw gasten wordt geserveerd door ons vriendelijke en professionele personeel. En omdat onze catering geheel afgestemd wordt op uw wensen, weet u zeker dat het eten op uw bruiloft bij u en uw gasten in de smaak valt. Of u nu fan bent van een walking diner of van fingerfoods: onze koks kunnen alles voor u maken en niets is te gek.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn bij de Korenbeurs, kan ieder bruidspaar bij ons een geweldige dag beleven. Of u nu wil trouwen in een klein gezelschap of uw liefde wil vieren in een gezelschap met 1200 mensen: het kan allemaal bij de Korenbeurs. En of u nu komt met een klein gezelschap of een grote groep: ons personeel doet er alles aan om uw dag vlekkeloos te laten verlopen en uw feest tot een groot succes te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bruiloft bij de Korenbeurs als trouwlocatie in Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor