• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Trouwlocatie Breda

Uw bruiloft wordt ook wel de belangrijkste dag van uw leven genoemd. En dit is niet voor niets, want de dag waarop je officieel verbonden wordt met uw grote liefde is natuurlijk ook een erg bijzondere dag. Het is dan ook logisch dat u wil dat deze dag  perfect verloopt.

Een belangrijk onderdeel van uw trouwdag, is de locatie van de bruiloft. Organiseert u een receptie in een locatie zonder enige ambiance, gezelligheid en stijl, dan heeft u het risico dat uw trouwfeest nooit helemaal van de grond komt zoals u dit altijd heeft gedroomd. Op deze manier is de kans groot dat u later spijt krijgt van uw trouwlocatie. Helaas kunt u uw eerste trouwdag niet nog eens over doen. Dit maakt het extra belangrijk om direct een trouwlocatie te kiezen met een geweldige sfeer, een geweldig interieur en geweldige service. In een locatie zonder ambiance, gezelligheid en stijl is het namelijk moeilijk om een echte warme sfeer te creëeren waar u juist zo op zoek naar bent tijdens uw trouwfeest. Kies daarom voor een op en top trouwlocatie, voor een perfect feest waar u nog vele jaren met een gelukkig gevoel over terugdenkt.

Voor de perfecte trouwlocatie in de buurt van Breda, kunt u bij trouwlocatie de Korenbeurs terecht. Onze trouwlocatie is namelijk niet alleen centraal gelegen in de buurt van Breda en gemakkelijk te bereiken voor uw gasten, maar biedt u bovendien de ambiance en stijl waar u tijdens uw bruiloft zo naar op zoek bent. Zo start uw feest bij ons met het ontvang van de gasten in de Taverne of op het terras, om hier drankjes te nuttigen en zich voor kunnen bereiden op een geweldige middag en avond. Daarna start de receptie, met bubbels en bruidstaart, om vervolgens het culinaire buffet met vele verschillende lekkernijen te serveren. Na even opfrissen en uitbuiken begint dan echt het feest, dat tot diep in de nacht door kan gaan. En om uw trouwfeest echt compleet te maken, kunt u zelfs bij ons overnachten om de volgende ochtend na te genieten van de geweldige dag tijdens een heus champagne ontbijtbuffet.

Bent u ook op zoek naar de perfecte trouwlocatie in de buurt van Breda voor een onvergetelijk trouwfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zeggen nooit ‘nee’, dus deel gerust al uw trouwdromen met ons. Dan proberen wij deze voor u te realiseren door middel van de perfecte trouwlocatie voor uw bijzondere dag.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor