• Restaurant Fundi de Korenbeurs
  • Keuken werkplek van de Korenbeurs
  • Korenbeurs zaal met wijnen
  • Gebouw Korenbeurs

Vergaderen Breda

Bent u op zoek naar een professionele, stijlvolle en veelzijdige locatie voor een bijeenkomst of vergadering? Dan bent u bij de Korenbeurs aan het juiste adres. de Korenbeurs is een veelzijdige vergaderlocatie om met uw zakelijke gasten te vergaderen over allerlei uiteenlopende onderwerpen, in de buurt van Breda. U kunt zowel met grote als met kleine groepen terecht bij de Korenbeurs voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering of congres.

U kunt bij de Korenbeurs terecht voor vergaderingen, seminars, trade shows en meetings. Deze meetings kunnen zelfs meerdere dagen duren: dit is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Dit maakt de Korenbeurs tot een veelzijdige en professionele locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Zo biedt de Korenbeurs niet alleen een stijlvolle en professionele omgeving voor uw bijeenkomst of vergadering, maar is de Korenbeurs bovendien erg flexibel. Zo staan uw wensen altijd centraal bij het begeleiden van uw meeting, bijeenkomst of congres, waardoor u zeker weet dat uw vergadering een succes wordt.

De Korenbeurs beschikt over tien verschillende vergaderruimtes. Deze vergaderruimtes hebben samen een capaciteit van 750 personen. Afhankelijk van het doel van uw bijeenkomst en het aantal gasten dat u verwacht, kiezen wij samen met u de perfecte ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst. Tot slot kunt u niet alleen bij de Korenbeurs terecht voor een vergadering, maar ook voor aanvullende mogelijkheden die uw zakelijke bijeenkomst tot een perfect geheel maken. Zo kunt u uw zakelijke gasten tevens een lunch, pauze, aperitief en diner aanbieden in de Korenbeurs, die geheel worden opgesteld op basis van uw wensen, behoeften en doel. De mogelijkheden zijn oneindig, dus vraag vooral wat wij voor u kunnen betekenen en we gaan direct aan de slag. Wij begrijpen dat uw zakelijke bijeenkomsten van groot belang zijn en perfect dienen te verlopen, dus wij doen er alles aan om dit te bereiken.

Tot slot is de Korenbeurs gemakkelijk te bereiken voor uw zakelijke gasten. Zo ligt de Korenbeurs in de buurt van Breda, maar hoeft u niet in de file te staan om onze vergaderlocatie te bereiken.

Bent u op zoek naar een professionele, stijlvolle en zakelijke omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, seminar of trade show om te vergaderen in de nabije omgeving van Breda? Heeft u behoefte aan een flexibele locatie, die uw bijeenkomst tot een complete ervaring kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan, want wij helpen u graag om uw zakelijke bijeenkomsten tot een groot succes te maken.

Stel uw vraag aan ons!

2016 Certificate of Excellence Tripadvisor