Team building

Combineer je zakelijk bijeenkomst met teambuilding activiteiten, in onze rustige ambiance vol met Brabantse gezelligheid. Even er tussenuit, samenwerken in een andere omgeving. Van inspannend tot ontspannend. Boek bijvoorbeeld één van onderstaande Biesbosch arrangementen. Sluit af met een diner in ons restaurant of een borrel in onze gezellige Bistro.
Heb je andere of aanvullende wensen, laat het ons weten via sales@korenbeurs.nl. Wij geven je graag advies over de diverse mogelijkheden.

Biesbosch Business

Met de stropdas los in de Biesbosch! Dit arrangement bestaat uit een spannende ‘treasure hunt’ in de Biesbosch. We gaan onder meer schapen drijven of … voor echte waaghalzen doen we een tochtje op een Rib-Boat! Deze teambuilding activiteit organiseren we in  samenwerking met Biesbosch Business. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bootje Gezond

Liever op een rustiger tempo ontspannen de Biesbosch door? Huur een sloep of laat je rondvaren onder het genot van een drankje én een mooi verhaal! Geniet van alle pracht die de Biesbosch je te bieden heeft.